Rolky na jehle
15 min.
Ingredience
- 130gramůRicotta
- 10gramůPetržel - nať
- 100gramůCibulka jarní
- 2lžičkyCitronová šťáva
- 5gramůPepř černý mletý
- 80gramůBresaola - Sušená hovězí šunka
- 60gramůSalát hlávkový
- 40gramůMajonéza
- 180gramůRajčata Cherry
- 10gramůPažitka
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
151 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
4 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
1 g
Cukr
803 mg
Postup přípravy
- 1Smícháme sýr, bylinky, nakrájenou cibulku a citrónovou štávu. Okořeníme. Sýrovou směsí potřeme plátky masa a pevně zabalíme. Zabalíme do folie a necháme vychladit.
- 2Každou rolku nakrájíme na dvě až tři roládky, které napícháme na jehlu. Roládky prokládáme cherry rajčaty a cibulkami. Podáváme na salátových listech s majonézou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.