Rolky z rybích filetů v pomerančové omáčce

40 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
805 kcal
Bílkoviny
40 g
Tuky
43 g
Sacharidy
53 g
Vláknina
4 g
Cukr
37 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Filé z kapra poklademe filety z lososa, na každý filet položíme dvě olivy a zarolujeme. Závitky sepneme jehlou, osolíme a opeříme. Závitky jednotlivě pevně zabalíme do alobalu a vložíme do vroucí vody. Vaříme zhruba 15 minut.
  • 2
    V mezičase svaříme pomerančovou šťávu s cukrem, pomerančovou kůru a likér. Chvilku vaříme a poté zahustíme solamylem rozpuštěným ve vodě. Omáčku odstavíme a zašleháme do ní máslo a smetanu a už jen prohřejeme.
  • 3
    Uvařené rolky vyjmeme z alobalu, odstraníme jehly, nakrájíme šikmým řezem a podáváme s omáčkou a pomeranči, které jsme oloupali, rozdělili na dílky a sloupli bílou blanku.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.