Rolovaná omeleta se šunkou
20 min.
Ingredience
- 6kusůVejce slepičí
- 12mililitrůHořčice
- 60gramůOkurky nakládané
- 50mililitrůMléko polotučné
- 40gramůŠunka dušená
- 75gramůMáslo čerstvé
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 12gramůMouka pšeničná hladká T 650
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
300 kcal
Bílkoviny
14 g
Tuky
26 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
345 mg
Cukr
829 mg
Postup přípravy
- 1Vejce vyšleháme s mlékem, moukou, solí a pepřem.
- 225 g másla rozehřejeme a usmažíme na něm omeletu.
- 3Zbytek másla smícháme s pokrájenými okurkami a hořčicí. Vyšleháme do pěny, kterou potřeme omeletu.
- 4Pěnu poklademe plátky šunky, omeletu srolujeme. Poté zabalíme do potravinové fólie a necháme v chladu odležet.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.