Rostbíf po labužnicku

60 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
620 kcal
Bílkoviny
36 g
Tuky
50 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso vcelku si naložíme den předem. Celý kus masa osolíme, opepříme, okmínujeme, posypeme sladkou paprikou a saturejkou. Celer nastrouháme nahrubo, cibuli pokrájíme nadrobno. Celer smícháme s cibulí a maso v zelenině obalíme ze všech stran. Dáme do ledničky a necháme uležet do druhého dne.
  • 2
    Z masa odstraníme zeleninu a na rozpáleném oleji opékáme ze všech stran. Do masa nikdy nepícháme, aby nevytekla šťáva. Maso přendáme do pekáčku i s olejem, přidáme 2 lžíce másla a zapékáme 20 minut. V polovině pečení maso obrátíme. Maso vyjmeme z pekáčku, položíme na plech jen s tukem, který zůstal na masu a pečeme dalších 20 minut.
  • 3
    Nyní maso nakrájíme na slabé plátky a podáváme s bramborem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.