Rostbíf s červenou řepou
25 min.
Ingredience
- 500gramůČervená řepa sterilovaná
- 400gramůRostbíf
- 2lžíceOcet vinný
- 1lžičkaHořčice
- 6lžicOlej olivový
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1hrstPetržel kudrnka
- 4plátkyChléb toastový
- 4lžíceMáslo čerstvé
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
637 kcal
Bílkoviny
40 g
Tuky
34 g
Sacharidy
43 g
Vláknina
5 g
Cukr
20 g
Postup přípravy
- 1Sterilovanou červenou řepu společně s rostbífem rozdělíme na porce na čtyři talíře.
- 2Petrželku opláchneme pod studenou vodou, necháme okapat a nakrájíme najemno.
- 3V misce smícháme metlou ocet s hořčicí a olejem, přidáme polovinu petrželky, dochutíme pepřem a solí. Dresinkem polijeme rostbíf a řepu na talířích a dáme na 10 minut odležet do chladna.
- 4Podáváme posypané nasekanou petrželkou s opečeným toustem namazaným máslem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.