Rostbíf s červenou řepou

25 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
637 kcal
Bílkoviny
40 g
Tuky
34 g
Sacharidy
43 g
Vláknina
5 g
Cukr
20 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Sterilovanou červenou řepu společně s rostbífem rozdělíme na porce na čtyři talíře.
  • 2
    Petrželku opláchneme pod studenou vodou, necháme okapat a nakrájíme najemno.
  • 3
    V misce smícháme metlou ocet s hořčicí a olejem, přidáme polovinu petrželky, dochutíme pepřem a solí. Dresinkem polijeme rostbíf a řepu na talířích a dáme na 10 minut odležet do chladna.
  • 4
    Podáváme posypané nasekanou petrželkou s opečeným toustem namazaným máslem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.