Rostbíf s jogurtovým přelivem

50 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
207 kcal
Bílkoviny
30 g
Tuky
3 g
Sacharidy
1 g
Vláknina
98 mg
Cukr
37 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Troubu předehřejeme na 240 stupňů Celsia. Maso omyjeme, očistíme a ovážeme kuchyňskou nití, osolíme a opepříme.
  • 2
    V pekáči rozpálíme slunečnicový olej a maso na něm ze všech stran opečeme. Pak maso vložíme s pekáčem do trouby a pečeme 20 minut. Maso z pekáče vyjmeme, necháme zchladnout.
  • 3
    Kopr a pažitku omyjeme, osušíme a na jemno nasekáme, přimícháme do bílého jogurtu, přidáme hořčici, osolíme a opepříme.
  • 4
    Maso krájíme na tenké plátky, servírujeme na připravené talíře a podáváme s jogurtovým přelivem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.