Rostbíf s jogurtovým přelivem
50 min.
Ingredience
- 800gramůHovězí svíčková
- 2lžíceOlej slunečnicový
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- Jogurtový přeliv
- 100mililitrůJogurt bílý
- 1lžičkaHořčice francouzská
- 1lžíceKopr čerstvý
- 1lžícePažitka
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
207 kcal
Bílkoviny
30 g
Tuky
3 g
Sacharidy
1 g
Vláknina
98 mg
Cukr
37 mg
Postup přípravy
- 1Troubu předehřejeme na 240 stupňů Celsia. Maso omyjeme, očistíme a ovážeme kuchyňskou nití, osolíme a opepříme.
- 2V pekáči rozpálíme slunečnicový olej a maso na něm ze všech stran opečeme. Pak maso vložíme s pekáčem do trouby a pečeme 20 minut. Maso z pekáče vyjmeme, necháme zchladnout.
- 3Kopr a pažitku omyjeme, osušíme a na jemno nasekáme, přimícháme do bílého jogurtu, přidáme hořčici, osolíme a opepříme.
- 4Maso krájíme na tenké plátky, servírujeme na připravené talíře a podáváme s jogurtovým přelivem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.