Rostbíf se zeleninou

75 min.
Česká republika
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
723 kcal
Bílkoviny
48 g
Tuky
40 g
Sacharidy
41 g
Vláknina
9 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté maso osolíme a opepříme. Tuk na roštěné nařízneme do kosočtverců, maso pečeme v silně vyhřáté troubě asi 15 minut.
  • 2
    Očištěnou mrkev a pórek nakrájíme na kolečka, oloupanou cibuli rozkrojíme na poloviny. Teplotu v troubě snížíme na 180 stupňů Celsia, k masu přidáme zeleninu, osolíme, opepříme a pečeme ještě 20 minut. Potom maso a zeleninu zabalíme do alobalu, necháme asi 15 minut stát.
  • 3
    Brambory uvaříme ve slupce, oloupeme a opečeme na másle.
  • 4
    Rostbíf nakrájme na plátky a upravíme na talíře se zeleninou a bramborami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.