Rostbífový salát s rukolou
30 min.
Ingredience
- 120gramůCibule červená
- 90mililitrůOlej olivový
- 2špetkySůl
- 2špetkyPepř černý mletý
- 1lžíceHořčice
- 1lžíceOcet bílý vinný
- 150gramůRukola
- 12plátkůRostbíf
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
240 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
23 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
2 g
Vápník
65 mg
Postup přípravy
- 1Cibuli oloupeme a pokrájíme na kolečka. Rukolu omyjeme a necháme okapat, poté rozdělíme na talíře.
- 2Na grilovací pánev dáme lžíci oleje, sůl, pepř a cibuli. Grilujeme do změknutí, poté cibuli děrovanou naběračkou vyjmeme a necháme okapat. Zbytek oleje smícháme s hořčicí a octem, osolíme a opepříme. Plátky rostbífu naklademe na rukolu, polijeme připraveným dresinkem a navrch dáme grilovanou cibuli.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.