Rostbífový salát s rukolou

30 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
240 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
23 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
2 g
Vápník
65 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibuli oloupeme a pokrájíme na kolečka. Rukolu omyjeme a necháme okapat, poté rozdělíme na talíře.
  • 2
    Na grilovací pánev dáme lžíci oleje, sůl, pepř a cibuli. Grilujeme do změknutí, poté cibuli děrovanou naběračkou vyjmeme a necháme okapat. Zbytek oleje smícháme s hořčicí a octem, osolíme a opepříme. Plátky rostbífu naklademe na rukolu, polijeme připraveným dresinkem a navrch dáme grilovanou cibuli.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.