Roštěná s vinnou omáčkou

35 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
604 kcal
Bílkoviny
35 g
Tuky
43 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
1 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěné maso nakrájíme na plátky, okraje nařízneme, maso naklepeme, osolíme, opepříme a lehce obalíme v mouce.
  • 2
    Cibuli nakrájíme na kolečka, papriky očistíme, zbavíme semen a nakrájíme na nudličky, petrželovou nať nasekáme nadrobno.
  • 3
    Plátky masa po obou stranách prudce osmažíme na másle s olejem, vyjmeme na mísu a udržíme teplé.
  • 4
    Ve výpeku osmažíme cibuli s paprikami, přimícháme kečup, worcester, víno a na mírném plameni dusíme, až se omáčka mírně zredukuje.
  • 5
    Maso podáváme přelité omáčkou a posypané petrželovou natí.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.