Roštěnka na víně

40 min.

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
574 kcal
Bílkoviny
27 g
Tuky
51 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
394 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso nakrájíme na řízky, naklepeme, osolíme, opepříme a v pánvi na rozehřátém sádle z obou stran opečeme. Opečené maso vyndáme z pánve a na zbylém opeku osmažíme nadrobno nakrájenou cibuli, na kolečka česnek, zaprášíme sladkou paprikou, posypeme moukou, osmažíme, zalijeme vývarem a vínem. Vařící se směs dobře rozmícháme, přidáme roštěnky, sterilizovanou kapii, přiklopíme poklicí a dusíme doměkka. Anglickou slaninu nakrájíme na tenké pásky, které dáme k masu a společně dovaříme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.