Roštěnky dušené na pivě s kečupem a křenem

105 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
373 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
26 g
Sacharidy
28 g
Vláknina
801 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibuli nakrájíme nadrobno, česnek rozdrtíme, roštěnky po obvodu nařízneme, naklepeme, osolíme, opepříme, zaprášíme mletou paprikou a obalíme v mouce, křen očistíme a jemně nastrouháme, tvrdý chléb nastrouháme.
  • 2
    Na oleji zpěníme cibuli s česnekem, vložíme plátky masa a orestujeme, až maso zhnědne. Maso zalijeme pivem a pod poklicí dusíme, až je maso téměř měkké. Poté na maso vyjmeme, do šťávy vmícháme kečup s nastrouhaným chlebem, promícháme, vrátíme zpět maso a dovaříme.
  • 3
    Na talíři každý plátek masa posypeme křenem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.