Roštěnky dušené na pivu s křenem
105 min.
Ingredience
- 4plátkyHovězí roštěnka vys. peč.
- 1lžičkaPaprika mletá sladká
- 1lžíceMouka pšeničná hladká
- 1kusCibule
- 2stroužkyČesnek
- 100mililitrůOlej rostlinný
- 500mililitrůPivo světlé 10% 3,9% obj.
- 2lžíceKřen
- 0,5lžičkaSůl
- 0,25lžičkaPepř černý mletý
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
284 kcal
Bílkoviny
1 g
Tuky
26 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
828 mg
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Cibuli nakrájíme nadrobno, česnek rozdrtíme, roštěnky po obvodu nařízneme, naklepeme, osolíme, opepříme, zaprášíme mletou paprikou a obalíme v mouce, křen očistíme a jemně nastrouháme. Na oleji zpěníme cibuli s česnekem, vložíme plátky masa a orestujeme, až maso zhnědne. Maso zalijeme pivem a pod poklicí dusíme, až je maso téměř měkké. Poté na maso nasypeme křen a dovaříme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.