Roštěnky na kakau

40 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1259 kcal
Bílkoviny
80 g
Tuky
102 g
Sacharidy
26 g
Vláknina
11 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso očistíme, odstraníme šlachy nebo blány, omyjeme a osušíme.
  • 2
    Marinádu připravíme rozmixováním nasekaného česneku, oleje, sekaných lístků koriandru, harissy, kakaa, šťávy vylisované z limet, dochutíme solí a pepřem. Maso přelijeme marinádou a necháme min 15min odležet v chladu. Lépe však několik hodin nebo do druhého dne.
  • 3
    V troubě rozpálíme gril na maximum a maso ze všech stran zprudka opečeme, celkem asi 15min. Poté necháme 15min odpočívat zakryté alobalem.
  • 4
    Nakrájíme na řezy a podáváme např.s grilovanou zeleninou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.