Roštěnky na kari
50 min.
Ingredience
- 600gramůHovězí roštěnka níz. peč.
- 40gramůFeferony sterilované
- 200gramůLečo sterilované
- 40gramůOlej rostlinný
- 60gramůCibule
- 8gramůSůl
- 3gramyPepř černý mletý
- 3gramyZázvor mletý
- 15mililitrůOmáčka sojová pikantní
- 400gramůBrambory vařené
- 10gramůKari koření
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
541 kcal
Bílkoviny
34 g
Tuky
33 g
Sacharidy
27 g
Vláknina
4 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Roštěnou nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme a opepříme. Cibuli nakrájíme nadrobno, feferonky na nudličky.
- 2V pánvi rozpálíme olej, přiložíme roštěnky a zprudka osmahneme z obou stran. Maso vyndáme, do oleje nasypeme cibuli, zpěníme, přidáme lečo, okořeníme zázvorem, kari kořením, zakápneme sojovou omáčkou, podle chuti osolíme a opepříme. Podusíme, přidáme feferonky, provaříme a odstavíme.
- 3Na talíře upravíme maso, doplníme vařeným bramborem a dušenou zeleninou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.