Roštěnky na smetaně s kapary

60 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
512 kcal
Bílkoviny
38 g
Tuky
38 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
853 mg
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté maso nakrájíme na plátky, okraje nařízneme a plátky naklepeme, osolíme a opepříme. Opečeme je na másle po obou stranách.
  • 2
    Roštěnky vyjmeme a na másle osmahneme nakrájenou cibuli. Vložíme zpět roštěnky, povrch potřeme hořčicí, mírně podlijeme a přidáme kapary. Vše dusíme doměkka.
  • 3
    Nakonec do šťávy přilijeme smetanu rozkvedlanou s moukou a krátce povaříme.
  • 4
    Podáváme s opečenými bramborami nebo s těstovinami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.