Roštěnky na zelenině

75 min.
Slovensko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
639 kcal
Bílkoviny
36 g
Tuky
41 g
Sacharidy
31 g
Vláknina
4 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Roštěnou nakrájíme na plátky, cibuli nadrobno, očištěnou mrkev, petržel a celer nastrouháme nahrubo. Rajčata spaříme, oloupeme a nakrájíme na kostky.
  • 2
    V hrnci rozehřejeme máslo, přisypeme cibuli, zpěníme, přidáme zeleninu s rajčaty a podusíme. Vedle v pánvi na oleji osmahneme osolené roštěnky, přidáme je k zelenině, okořeníme celým pepřem, novým kořením, zakápneme citronovou šťávou, podlijeme vývarem a dusíme doměkka.
  • 3
    Jako příloha je vhodná dušená rýže.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.