Roštěnky pečené na víně se zeleninou

200 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
712 kcal
Bílkoviny
43 g
Tuky
44 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibuli nakrájíme nadrobno, česnek rozdrtíme, mrkev očistíme a nakrájíme na kousky, cuketu rozkrojíme a nakrájíme na plátky. Silnější plátky roštěné po okraji nařízneme, aby se maso při smažení nekroutilo. Maso osolíme a opepříme.
  • 2
    Na rozpáleném oleji po obou stranách osmažíme maso, přendáme ho do zapékací mísy, zasypeme cibulí, česnekem, zalijeme vínem a pod poklicí pečeme na mírném plameni v předehřáté troubě asi 2 hodiny. Poté přidáme mrkev s cuketou a pečeme ještě asi 1 hodinu. Ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.