Roštěnky plněné na smetaně
120 min.
Ingredience
- 200gramůCibule
- 200mililitrůVývar z hovězích kostí
- 600gramůHovězí roštěnka níz. peč.
- 300mililitrůZakysaná smetana
- 1lžičkaPaprika mletá sladká
- 2kusyVejce slepičí
- 4kusyOkurky nakládané
- 2lžíceHořčice
- 40gramůMouka pšeničná hladká T 650
- 50mililitrůOlej rostlinný
- 1lžičkaSůl
- 2špetkyPepř černý mletý
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
766 kcal
Bílkoviny
41 g
Tuky
56 g
Sacharidy
24 g
Vláknina
6 g
Cukr
9 g
Postup přípravy
- 1Plátky naklepeme, posypeme solí, pepřem, mletou paprikou a z jedné strany potřeme hořčicí. Na potřenou stranu položíme polovinu vařeného vejce a několik koleček cibule. Plátky zavineme, převážeme nití a na rozpáleném oleji orestujeme ze všech stran. Přisypeme nadrobno nakrájenou cibulku a necháme v oleji zežloutnout. Podlijeme vývarem a podusíme 30 minut. Ve smetaně rozmícháme mouku a přilijeme do vývaru. Dusíme a podléváme dalších 45 minut.
- 2Porce upravíme na talíře a každou posypeme nastrouhanou kyselou okurkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.