Roštěnky podle Esterházyho

90 min.
Maďarsko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
596 kcal
Bílkoviny
30 g
Tuky
47 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
5 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Roštěnky na okrajích nakrojíme, naklepeme, osolíme a poprášíme hladkou moukou. Po obou stranách je opečeme na rozpáleném sádle a vložíme do kastrolu.
  • 2
    Na zbylém tuku podusíme nakrájenou cibuli, podlijeme vodou, přidáme pepř a papriku a vše přidáme k roštěnkám. Společně dusíme doměkka.
  • 3
    Měkké maso vyjmeme, dáme do ohnivzdorného kastrolu, přidáme nakrájenou a podušenou zeleninu, kapary, plátky citronu a šťávu z roštěnek, povařenou s kyselou smetanou. Krátce zapečeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.