Roštěnky s olivami
35 min.

Ingredience
- 400gramůHovězí roštěnka níz. peč.
- 1lžičkaSůl
- 2špetkyPepř černý mletý
- 120gramůOlivy černé
- 20gramůMáslo čerstvé
- 30mililitrůOlej olivový
- 1špetkaEstragon
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
363 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
30 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
949 mg
Vápník
1 g
Postup přípravy
- 1Na pánvi rozpálíme olej, plátky masa posypeme solí, pepřem, lehce naklepeme a opečeme na oleji z obou stran. Maso vyndáme a do stejné pánve vložíme půlky oliv bez pecek, přidáme 1 lžíci másla, necháme rozpustit a olivy krátce orestujeme. Olivy posypeme špetkou estragonu a stáhneme z ohně.
- 2Na talíře rozdělíme plátky masa a obložíme olivami.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.