Roštěnky s párkem a hráškem

40 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
701 kcal
Bílkoviny
27 g
Tuky
61 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté maso rozkrájíme na plátky, po obvodu nařízneme, osolíme, opepříme a lehce naklepeme. Zprudka opečeme po obou stranách na rozpáleném oleji. Poté ztlumíme plamen, k masu přidáme na kolečka pokrájené oloupané párky a společně opékáme. Měkké maso vybereme, zbylý tuk z masa zaprášíme moukou, osmažíme, podlijeme vínem, přivedeme k varu a odstavíme.
  • 2
    V jiné pánvi na rozpáleném másle osmahneme do měkka cibuli, přidáme scezený a okapaný hrášek, ochutíme zbylou solí, pepřem, přimícháme na tenké plátky krájený česnek a vše dohromady podusíme.
  • 3
    Maso podle porcí rozdělíme na jednotlivé talíře. Přidáme párky, hrášek, zalijeme šťávou a jídlo podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.