Roštěnky s rajčaty
45 min.
Ingredience
- 1lžíceHořčice
- 400gramůHovězí roštěnka níz. peč.
- 2lžičkySůl
- 1lžičkaPepř černý mletý
- 80mililitrůOlej olivový
- 4kusyRajčata
- 10gramůPetržel kudrnka
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
426 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
36 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Plátky masa osolíme, opepříme a lehce naklepeme. Rajčata spaříme, oloupeme, zbavíme jadérek a pokrájíme na plátky.
- 2Na pánvi rozpálíme olej a plátky masa na něm zprudka opečeme z obou stran. Maso vyndáme z pánve, vložíme plátky rajčat a krátce orestujeme. Stáhneme z ohně a posypeme posekanou petrželkou.
- 3Na talíře upravíme plátky masa, potřeme pikantní hořčicí a na maso položíme několik plátků rajčat.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.