Roštěnky smažené v sýrovém těstíčku
40 min.
Ingredience
- 2kusyVejce slepičí
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1lžičkaSůl
- 50gramůSýr Gouda 45%
- 0,5decilitrMléko polotučné
- 50gramůMouka pšeničná hladká T 650
- 400gramůHovězí roštěnka níz. peč.
- 150mililitrůOlej stolní
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
703 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
60 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
414 mg
Cukr
501 mg
Postup přípravy
- 1Omyté maso nakrájíme na plátky, zbavíme tuku, naklepeme, osolíme a opepříme.
- 2Připravíme těstíčko z vajec, mléka, strouhaného sýru, mouky, oleje a soli. Vše rozšleháme.
- 3Roštěnky namočíme do těstíčka a usmažíme je po obou stranách v rozehřátém oleji. Ihned podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.