Rostovský nadívaný candát

55 min.
Ruská federace

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1034 kcal
Bílkoviny
32 g
Tuky
72 g
Sacharidy
68 g
Vláknina
7 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Candáta, zbaveného hlavy, ploutví, a kůže, vykucháme a rozdělíme na čtyři porce, které vykostíme. Dále nadrobno pokrájíme dvě větší cibule a očištěnou směs hub, na másle je opečeme a podusíme. Houbovou směs osolíme, přidáme sekanou petrželku, okořeníme sladkou paprikou a rozdělíme na rybu.
  • 2
    Porce ryby s houbami zavineme, sepneme párátkem, obalíme v mouce, rozšlehaném vejci a strouhance, ve větší pánvi na oleji je ze všech stran do zlatova osmažíme.
  • 3
    Podáváme s tatarskou omáčkou a vařenými bramborami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.