Rumunské párky (minutka)

45 min.

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
248 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
15 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
154 mg
Cukr
22 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Prosolené hovězí maso umeleme, přidáme nové koření, pepř, tymián, česnek utřený se solí a za postupného přilévání studeného vývaru vše vymícháme.
  • 2
    Ze směsi tvarujeme silnější válečky dlouhé asi 10cm. Za občasného potření tukem je upečeme na roštu.
  • 3
    Paprikové lusky omyjeme, očistíme a spaříme. Nakrájíme je na nudličky, mírně osolíme a promícháme se zbylým tukem.
  • 4
    Při podávání ke každému párku přidáváme dávku upravené papriky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.