Rumunské párky (minutka)
45 min.
Ingredience
- 1000gramůHovězí maso zadní
- 30gramůSůl
- 2gramyPepř černý mletý
- 1gramNové koření mleté
- 600gramůPaprikové lusky čerstvé
- 100gramůTuk
- 1gramTymián sušený
- 20gramůČesnek
- 300mililitrůVývar z hovězích kostí
Počet porcí:
10Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
248 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
15 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
154 mg
Cukr
22 mg
Postup přípravy
- 1Prosolené hovězí maso umeleme, přidáme nové koření, pepř, tymián, česnek utřený se solí a za postupného přilévání studeného vývaru vše vymícháme.
- 2Ze směsi tvarujeme silnější válečky dlouhé asi 10cm. Za občasného potření tukem je upečeme na roštu.
- 3Paprikové lusky omyjeme, očistíme a spaříme. Nakrájíme je na nudličky, mírně osolíme a promícháme se zbylým tukem.
- 4Při podávání ke každému párku přidáváme dávku upravené papriky.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.