Ruský boršč z červené řepy

55 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
341 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
17 g
Sacharidy
40 g
Vláknina
7 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibuli oloupeme, nakrájíme na kostky a v hrnci na rozpáleném másle osmažíme, přidáme oloupané a na kostky nakrájené brambory, nastrouhaný celer, mrkev, všechny suroviny zalijeme vývarem a pod poklici vaříme 20 minut. Červenou řepu oloupeme, nakrájíme na malé kostky, které přidáme do vařící se polévky a povaříme ještě asi 15 minut. Před dokončením vaření podle chuti osolíme, opepříme, promícháme a ještě horkou polévku mixérem rozmixujeme na hladkou hmotu, kterou ihned porcujeme na talíře, do středu položíme 1 lžíci smetany, posypeme drobně nasekaným póremk a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.