Ruský salát s vejci

16 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
237 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
14 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
6 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vejce uvaříme natvrdo (max. 6 minut), zchladíme studenou vodou a oloupeme. Uvaříme také oloupané brambory a mrkev vcelku, necháme vychladnout a nakrájíme na kostičky. V míse smícháme brambory, mrkev, scezený sterilovaný hrášek, přidáme najemno nasekanou kyselou okurku a 2 vejce, osolíme, opepříme. Nakonec vmícháme majonézu, důkladně promícháme a necháme v lednici vychladit. Zbylá vejce nakrájíme na plátky, kterými ozdobíme okraj mělké mísy, do středu navršíme vychlazený salát. Vejce jemně posypeme paprikou, salát ozdobíme snítkou petrželky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.