Růžičková kapusta na slanině

50 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
99 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
3 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
6 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Slaninu nakrájíme na kostičky a rozškvaříme. Zpěníme na ní jemně nakrájenou cibuli, zaprášíme moukou, osmahneme a rozmícháme s trochou vody. Povaříme.
  • 2
    Přidáme spařenou růžičkovou kapustu, osolíme, opepříme a přidáme utřený česnek.
  • 3
    Pod pokličkou dusíme doměkka.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
út 20. 10. 2015
Růžičková kapusta na slanině
Moc dobrá růžičková kapusta, podávala jsem ji s vepřovou kotletkou a ve slupce vařenými bramborami. Doporučuji vyzkoušet🙂