Růžičková kapusta s cibulí na cukru

30 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
177 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
10 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
6 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kapustu vhodíme do vroucí osolené vody a 2 minuty povaříme. Vyjmeme a ihned zchladíme studenou vodou, necháme okapat. Na olivovém oleji smažíme na kolečka nakrájenou cibuli, když změkne, posypeme cukrem a ještě pár minut smažíme, až zkaramelizuje. Přidáme nasekanou šalvěj a pár minut zahříváme.
  • 2
    V kastrolu rozpálíme máslo a rozpůlené kapusty 4 minuty podusíme, vmícháme cibuli, osolíme, opepříme a dodusíme další 4 minuty. Podáváme ozdobené pár kolečky čerstvé červené cibule.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.