Růžičková kapusta s hovězím masem

90 min.
Česká republika

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
364 kcal
Bílkoviny
30 g
Tuky
15 g
Sacharidy
27 g
Vláknina
8 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Pórek, celer a mrkev očistíme a nakrájíme na kousky. Jednu cibuli oloupeme a protkneme hřebíčky a bobkovým listem.
  • 2
    Maso omyjeme a spolu s připravenou zeleninou vložíme do hrnce, zalijeme vařící vodou, osolíme a opepříme. Pod pokličkou vaříme asi 60 minut.
  • 3
    Kapustu očistíme a spolu s nasekanou cibulí krátce osmahneme na másle. Přilijeme šálek vývaru a pod pokličkou dusíme 10 minut. Podle chuti osolíme, opepříme a ochutíme muškátem.
  • 4
    Kapustičky rozdělíme na talíře a obložíme zeleninou a masem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.