Růžičková kapusta s kaštany a muškátovým oříškem

25 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
202 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
9 g
Sacharidy
21 g
Vláknina
7 g
Cukr
240 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do hrnce nalijeme vodu, osolíme a přivedeme k varu.
  • 2
    Růžičky kapusty omyjeme, očistíme, na dolním konci nařízneme do kříže a vložíme do vroucí osolené vody. Vaříme 5 minut.
  • 3
    Kaštany nakrájíme na kousky, v kastrolu rozpustíme máslo a kaštany na něm prohřejeme.
  • 4
    Ke kaštanům přidáme uvařené růžičky kapusty, dochutíme solí, opepříme, ochutíme muškátovým oříškem a vše důkladně promícháme.
  • 5
    Poté ihned servírujeme posypané najemno nasekanou pažitkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.