Růžičková kapusta s kaštany a muškátovým oříškem
25 min.
Ingredience
Počet porcí:
10Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
202 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
9 g
Sacharidy
21 g
Vláknina
7 g
Cukr
240 mg
Postup přípravy
- 1Do hrnce nalijeme vodu, osolíme a přivedeme k varu.
- 2Růžičky kapusty omyjeme, očistíme, na dolním konci nařízneme do kříže a vložíme do vroucí osolené vody. Vaříme 5 minut.
- 3Kaštany nakrájíme na kousky, v kastrolu rozpustíme máslo a kaštany na něm prohřejeme.
- 4Ke kaštanům přidáme uvařené růžičky kapusty, dochutíme solí, opepříme, ochutíme muškátovým oříškem a vše důkladně promícháme.
- 5Poté ihned servírujeme posypané najemno nasekanou pažitkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.