Růžičková kapusta se sýrem

20 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
198 kcal
Bílkoviny
14 g
Tuky
10 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
5 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěnou, omytou růžičkovou kapustu uvaříme v osolené a mírně oslazené vodě tak, aby zůstala na skus pevná.
  • 2
    Na rozehřátém oleji opečeme prolisovaný česnek, vložíme kapustu, krátce ji po všech stranách opečeme. Podle chuti osolíme, opepříme a před podáváním silně posypeme nastrouhaným Parmazánem.
  • 3
    Takto upravená kapusta je vhodnou přílohou k masům.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.