Růžičková kapusta smažená s česnekem

40 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
173 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
7 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
9 g
Cukr
25 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Růžičky očistíme, vložíme do hrnce, zalijeme trochou vody, osolíme a povaříme 5 minut. Scedíme a necháme okapat.
  • 2
    V hlubší pánvi rozpálíme olej, přidáme kapustičky a osmahneme ze všech stran, přidáme prolisovaný česnek a krátce osmahneme. Obojí vyndáme, do pánve na tuk nalijeme vývar, zakápneme sojovou omáčkou, osolíme, opeříme, chvilku povaříme a zahustíme solamylem rozmíchaným v trošce vody. Povaříme na požadovanou hustotu a odstavíme.
  • 3
    Na talíře upravíme kapustičky s česnekem a přelijeme šťávou z pánve.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.