Růžičková kapusta ve smetanové omáčce

40 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
347 kcal
Bílkoviny
12 g
Tuky
26 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
8 g
Cukr
93 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Ve vařící osolené vodě rozmícháme bujón, přidáme očištěné kapustičky a uvaříme je do měkka.
  • 2
    Slaninu nakrájíme na kostičky a rozškvaříme. Ostatní suroviny smícháme a za stálého míchání ohříváme na mírném ohni (nevaříme).
  • 3
    Uvařené, okapané kapustičky upravíme na talíře, přelijeme je smetanovou omáčkou a rozškvařenou slaninou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.