Růžové a zelené farfalle

55 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
434 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
13 g
Sacharidy
60 g
Vláknina
4 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V hluboké pánvi zahřejeme máslo, vložíme pokrájené na tenká kolečka jarní cibulky a smažíme za častého míchání 5 minut. Přidáme cukety, sůl, pepř, za stálého míchání smažíme 5 minut. Přelijeme vínem, necháme vzkypět. Poté přikryjeme pokličkou a vaříme 10 minut při mírné teplotě.
  • 2
    Těstoviny uvaříme dle návodu na obalu a mezitím přilijeme k zelenině smetanu a vaříme dalších 10 minut, aby se omáčka mírně vyvařila.
  • 3
    Poté přidáme do omáčky krevety, dle potřeby dochutíme. Na hotové těstoviny nalijeme omáčku a posypeme petrželkou. Promícháme a ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.