Ryba marinovaná pečená
65 min.
Ingredience
- 750gramůTreska aljašská
- 1kusSůl
- 1kusPepř černý mletý
- 1kusBobkový list
- 1kusVíno bílé
- 1kusStrouhanka
- 2lžíceOcet vinný
- 1kusMléko polotučné
- 1kusMáslo čerstvé
- 0,5šálekOlej stolní
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
1521 kcal
Bílkoviny
53 g
Tuky
93 g
Sacharidy
86 g
Vláknina
6 g
Cukr
7 g
Postup přípravy
- 1Z ryby sloupneme kůži, vložíme ji do marinády připravené z oleje, octa a koření na 3 hodiny. Následně rybu vyjmeme, necháme ji okapat a obalíme v prosáté strouhané housce.
- 2Rybu pečeme v pekáčku, poléváme máslem a podlijeme trochou mléka nebo bílého vína.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.