Ryba na cibuli
45 min.
Ingredience
- 500gramůFilé rybí
- 6lžicOcet Sherry
- 250mililitrůVývar rybí
- 1kusBobkový list
- 1špetkaHřebíček
- 1špetkaHořčice v prášku
- 1špetkaPepř černý mletý
- 2kusyChilli paprička
- 1lžičkaTymián sušený
- 1špetkaSůl
- 1špetkaZázvor mletý
- 6lžicOlej arašídový (podzemnicový)
- 2lžičkySolamyl
- 500gramůŠalotka
- 1špetkaCukr krupice
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
312 kcal
Bílkoviny
57 g
Tuky
11 g
Sacharidy
26 g
Vláknina
287 mg
Cukr
822 mg
Postup přípravy
- 1Ve woku rozpálíme olej a cca 5-6min orestujeme šalotky nakrájené na kostičky.
- 2Přidáme ocet, rybí vývar, rozdrobený bobkový list, hřebíček, zázvor, hořčici, pepř, tymián, drcené sušené chilli papričky, ochutíme solí a cukrem. Na mírném ohni opékáme 6-8min.
- 3Rybí plátky omyjeme, osušíme, nakrájíme na kousky a obalíme ve škrobové moučce. Přidáme k cibuli a na mírném ohni zvolna 5-6min podusíme.
- 4Rybu podáváme horkou, s omáčkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.