Ryba na špenátovém lůžku

40 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
404 kcal
Bílkoviny
36 g
Tuky
24 g
Sacharidy
21 g
Vláknina
6 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rozmrazíme a osušíme filety.
  • 2
    Oddělíme špenátové listy od řapíků a propereme pod vodou. Pokrájíme listy na malé kousky. Ve větším hrnci s osolenou vodou povaříme 4 minuty špenát a slijeme vodu.
  • 3
    Rozpustíme máslo, na kterém zpěníme cibuli, přidáme špenát a za stálého míchání 4 minuty podusíme.
  • 4
    Osolíme, opepříme, přidáme česnek a strouhaný muškátový oříšek.
  • 5
    V mouce obalíme filety s 1 lžící kořením na ryby a na oleji zprudka opečeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.