Ryba na špenátovém lůžku
40 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 1špetkaMuškátový oříšek
- 1lžičkaKoření na ryby
- 3stroužkyČesnek
- 1špetkaPepř černý mletý
- 2lžíceMáslo čerstvé
- 300gramůPangasius - filety
- 400gramůŠpenát listový čerstvý
- 4lžíceMouka pšeničná hladká T 650
- 2lžíceOlej stolní
- 2litryVoda pitná
- 1lžičkaSůl
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
404 kcal
Bílkoviny
36 g
Tuky
24 g
Sacharidy
21 g
Vláknina
6 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Rozmrazíme a osušíme filety.
- 2Oddělíme špenátové listy od řapíků a propereme pod vodou. Pokrájíme listy na malé kousky. Ve větším hrnci s osolenou vodou povaříme 4 minuty špenát a slijeme vodu.
- 3Rozpustíme máslo, na kterém zpěníme cibuli, přidáme špenát a za stálého míchání 4 minuty podusíme.
- 4Osolíme, opepříme, přidáme česnek a strouhaný muškátový oříšek.
- 5V mouce obalíme filety s 1 lžící kořením na ryby a na oleji zprudka opečeme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.