Ryba s rajčatovou omáčkou a chorizem
16 min.
Ingredience
- 3lžíceOlej olivový
- 2špetkyChilli paprička sušená
- 2stroužkyČesnek
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 800gramůRajčata loupaná (konzervovaná)
- 4kusyTreska aljašská
- 100gramůKlobása Dunajská
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
1014 kcal
Bílkoviny
186 g
Tuky
22 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
2 g
Cukr
5 g
Postup přípravy
- 1Na 2 lžících oleje, opékáme česnek a klobásu chorizo, přidáme chilli, rajčata a 10 minut vaříme aby směs zhoustla, osolíme a opepříme.
- 2Rybu /filet z bělomasé, bez kůže/ potřeme zbylým olejem, opečeme na pánvi nebo uvaříme v páře asi 4-6 minut.
- 3Podáváme s omáčkou a vařenými zelenými fazolkami.
- 4
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.