Ryba s rajčatovou omáčkou a chorizem

16 min.
Řecko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1014 kcal
Bílkoviny
186 g
Tuky
22 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
2 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na 2 lžících oleje, opékáme česnek a klobásu chorizo, přidáme chilli, rajčata a 10 minut vaříme aby směs zhoustla, osolíme a opepříme.
  • 2
    Rybu /filet z bělomasé, bez kůže/ potřeme zbylým olejem, opečeme na pánvi nebo uvaříme v páře asi 4-6 minut.
  • 3
    Podáváme s omáčkou a vařenými zelenými fazolkami.
  • 4

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.