Ryba v alobalu
45 min.
Ingredience
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
863 kcal
Bílkoviny
69 g
Tuky
64 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
1 g
Cukr
56 mg
Postup přípravy
- 1Na 180 stupňů předehřejeme troubu. Bazalku omyjeme a nakrájíme na proužky. Do misky dáme bazalku, přidáme rozetřený česnek a máslo. Promícháme, osolíme a opepříme.
- 2Studenou vodou opláchneme očištěné a vykuchané makrely a pokapeme je zevnitř i zvenčí citronovou šťávou, osolíme a opepříme. Do břišních dutin rozdělíme bazalkové máslo. Dvě makrely zabalíme společně do alobalu a pečeme v troubě 30 minut.
- 3Poté makrely vyndáme z alobalu, odstraníme hlavy, kůži a opatrně vykostíme.
- 4Rozložíme na talíře a pokapeme šťávou, která v alobalu zůstala.
- 5Ihned podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.