Ryba v citronové marinádě

35 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
590 kcal
Bílkoviny
67 g
Tuky
32 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
4 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Ryby vykostíme, zbavíme kůže a nakrájíme na kostky.
  • 2
    Šťávu z citrónů a limetek vymačkáme a naložíme do ní pokrájené ryby.
  • 3
    Marinujeme 5 hodin v chladu, občas promícháme.
  • 4
    Rajčata nakrájíme na plátky, zakapeme olejem, osolíme, opepříme a okořeníme oreganem a chilli.
  • 5
    Avokádo oloupeme a pokrájíme na proužky.
  • 6
    Marinované ryby servírujeme s oblohou z kořeněných rajčat a avokáda.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.