Rybí bramborové krokety

21 min.
Česká republika

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
341 kcal
Bílkoviny
49 g
Tuky
15 g
Sacharidy
26 g
Vláknina
3 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vařené brambory rozmačkáme šťouchadlem na kaši, vložíme do mísy, kopr a kapary posekáme na jemno, rybí filé rozsekáme nadrobno, filé, kapary i kopr přisypeme k bramborám, zakápneme citronovu šťávou, přidáme strouhanku, žloutky, promícháme. Z bílků vyšleháme tuhý sníh a opatrně ho zapracujeme do bramborové hmoty.
  • 2
    Vytvarujeme malé krokety, které smažíme v pánvi na rozehřátém oleji do zlatova.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.