Rybí bramborové krokety
21 min.
Ingredience
- 400gramůBrambory vařené
- 400gramůFilé rybí
- 60gramůKopr čerstvý
- 30gramůStrouhanka
- 15gramůKapary sterilované
- 2kusyVejce slepičí
- 8gramůSůl
- 1gramPepř černý mletý
- 20mililitrůCitronová šťáva
- 50gramůOlej olivový extra panenský
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
341 kcal
Bílkoviny
49 g
Tuky
15 g
Sacharidy
26 g
Vláknina
3 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Vařené brambory rozmačkáme šťouchadlem na kaši, vložíme do mísy, kopr a kapary posekáme na jemno, rybí filé rozsekáme nadrobno, filé, kapary i kopr přisypeme k bramborám, zakápneme citronovu šťávou, přidáme strouhanku, žloutky, promícháme. Z bílků vyšleháme tuhý sníh a opatrně ho zapracujeme do bramborové hmoty.
- 2Vytvarujeme malé krokety, které smažíme v pánvi na rozehřátém oleji do zlatova.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.