Rybí čatní
40 min.
Ingredience
- 4kusyCibule
- 4stroužkyČesnek
- 4lžíceMáslo čerstvé
- 1lžičkaChilli koření mleté
- 1lžíceKokos - mletý (Kopra)
- 600gramůSleď čerstvý
- 0,5lžičkaSůl
- 0,5lžičkaKari koření
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
402 kcal
Bílkoviny
19 g
Tuky
32 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
3 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Očištěné sledě vykostíme, nasucho opražíme na teflonové pánvi a rozdrtíme v hmoždíři.
- 2Rozvaříme kokos, utřeme česnek a smícháme je s chilli a kari kořením a solí. Nakrájenou cibuli osmahneme na másle dozlatova.
- 3Nakonec všechny suroviny smícháme a pražíme, až je čatní suché.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.