Rybí citrusové kebaby

158 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
357 kcal
Bílkoviny
45 g
Tuky
5 g
Sacharidy
34 g
Vláknina
5 g
Cukr
25 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Lososa a tresku zbavíme kůže, omyjeme maso a necháme osušit. Každý plátek nakrájíme na 16 dílů.
  • 2
    Oloupeme grapefruit a pomeranče. Ovoce rozdělíme na dílky a oloupeme je.
  • 3
    Na 8 jehel napichujeme kousky grapefruitu, kousky ryby, pomeranče a bobkové listy. Jehly dáme do mísy. Smícháme v misce citronovu šťávu a kůru, česnek a med. Touto směsí přelijeme připravené jehly a osolíme a opepříme. Zakryjeme mísu a dáme do lednici na 2 hodiny. Občas otočíme.
  • 4
    Gril předehřejeme a vyndáme jehly z marinády a dáme je na rošt. Grilujeme 8 minut.
  • 5
    Podáváme horké.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.