Rybí čorba
80 min.
Ingredience
- 2kusyCibule
- 1500gramůVnitřnosti z kaprů
- 1decilitrOlej slunečnicový
- 2kusyRajčata
- 2kusyPaprika zelená
- 100gramůNudle domácí
- 2lžícePaprika mletá sladká
- 1lžíceSůl
- 1litrVoda pitná
- 5kusůČesnek
- 3kusyFeferony
- 300mililitrůVíno bílé
- 0,5lžičkaPepř černý mletý
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
370 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
26 g
Sacharidy
19 g
Vláknina
3 g
Cukr
5 g
Postup přípravy
- 1Z různých zbytků sladkovodních ryb uvaříme vývar:
- 2hlavy ryb, páteře, vnitřnosti, ploutve dáme do osolené vody, přidáme cibuli, bobkový list, nové koření a celý pepř a vše vaříme přibližně 20 minut.
- 3Mezitím v druhém hrnci na oleji zpěníme pokrájenou cibuli, přidáme oloupaná pokrájená rajčata na kostky, nakrájené zelené papriky na nudličky, drobně nasekaný česnek a vše posypeme sladkou paprikou, zamícháme, krátce znovu orestujeme, přilijeme bílé víno a 1 litr scezeného rybího vývaru. Vaříme do změknutí zeleniny.
- 4Pak přidáme obrané maso z ryb, nakrájené feferonky, dochutíme pepřem, solí a zavaříme domácí nudle, které vaříme přibližně 5 - 10 minut.
- 6
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.