Rybí filé dušené na červeném víně

40 min.
Česká republika

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
302 kcal
Bílkoviny
32 g
Tuky
13 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
1 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rozmrazené filé nakrájíme na menší plátky, osolíme a opepříme.
  • 2
    Očištěnou kořenovou zeleninu a cibuli nakrájíme na plátky, vložíme do malého množství vody, přidáme pepř a nové koření a krátce podusíme.
  • 3
    Do změklé zeleniny přilijeme část vína, přidáme filé a dusíme doměkka. Filé vyjmeme, přidáme lžičku jíšky z másla a mouky, přilijeme trochu vody, zbylé víno a krátce povaříme.
  • 4
    Šťávu se zeleninou a kořením přeléváme přes porce ryby a zdobíme sekanou petrželkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.