Rybí filé dušené v rajčatové omáčce

30 min.
Česká republika

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
200 kcal
Bílkoviny
64 g
Tuky
5 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rybí filé osolíme, opepříme, potřeme prolisovaným česnekem, rajčata spaříme, oloupeme, rozkrojíme, vydlabeme jadérka a dužinu nakrájíme na malé kostičky, oloupanou cibuli nadrobno, bazalku posekáme na jemno.
  • 2
    V kastrůlku rozehřejeme olej, přisypeme cibuli, zpěníme, přidáme rajčata, osolíme, opepříme, ovoníme bazalkou a podusíme. Po pěti minutách přiložíme rybí filé a dodusíme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.