Rybí filé dušené v rajčatové omáčce
30 min.
Ingredience
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
200 kcal
Bílkoviny
64 g
Tuky
5 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Rybí filé osolíme, opepříme, potřeme prolisovaným česnekem, rajčata spaříme, oloupeme, rozkrojíme, vydlabeme jadérka a dužinu nakrájíme na malé kostičky, oloupanou cibuli nadrobno, bazalku posekáme na jemno.
- 2V kastrůlku rozehřejeme olej, přisypeme cibuli, zpěníme, přidáme rajčata, osolíme, opepříme, ovoníme bazalkou a podusíme. Po pěti minutách přiložíme rybí filé a dodusíme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.