Rybí filé grilované s rajčaty

17 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
251 kcal
Bílkoviny
36 g
Tuky
11 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
296 mg
Cukr
617 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rybí filé necháme rozmrazit. Z rajčete nakrájíme čtyři silné plátky (špičky nepoužijeme), česnek prolisujeme.
  • 2
    Filé osolíme, opepříme a vložíme na čtverce alobalu, které jsme potřeli máslem. Na filé položíme plátek rajčete, kraje alobalu zvedneme a rybu přelijeme zálivkou. Alobal dobře uzavřeme a 7 minut bez obracení grilujeme.
  • 3
    Filé podáváme v alobalu, který jen rozstřihneme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.