Rybí filé grilované s rajčaty
17 min.
Ingredience
- 800gramůFilé z aljašské tresky
- 50gramůMáslo čerstvé
- 1kusRajčata
- 0,25lžičkaPepř černý mletý
- 0,5lžičkaSůl
- Na zálivku
- 1lžičkaOmáčka sójová
- 2lžíceCitronová šťáva
- 1stroužekČesnek
- 1lžičkaWorcester (worcesterská omáčka)
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
251 kcal
Bílkoviny
36 g
Tuky
11 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
296 mg
Cukr
617 mg
Postup přípravy
- 1Rybí filé necháme rozmrazit. Z rajčete nakrájíme čtyři silné plátky (špičky nepoužijeme), česnek prolisujeme.
- 2Filé osolíme, opepříme a vložíme na čtverce alobalu, které jsme potřeli máslem. Na filé položíme plátek rajčete, kraje alobalu zvedneme a rybu přelijeme zálivkou. Alobal dobře uzavřeme a 7 minut bez obracení grilujeme.
- 3Filé podáváme v alobalu, který jen rozstřihneme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.