Rybí filé na česneku

40 min.

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
633 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
41 g
Sacharidy
33 g
Vláknina
1 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rybí filé nakrájíme na tenké plátky, osolíme a v misce smícháme s vaječnými bílky a částí máčeného škrobu.
  • 2
    V horkém tuku filé krátce opečeme a necháme v cedníku okapat. Maso musí zůstat bílé.
  • 3
    Do čisté pánve dáme menší množství tuku, přidáme jemně krájenou cibuli, očištěný, opláchnutý pórek nakrájený na kostky, na plátky nakrájený česnek a černé houby.
  • 4
    Snížíme příkon tepla, zalijeme vývarem, vínem, přidáme sůl, pepř, glutasol a cukr. Potom přidáme opečené filé, promícháme, zahustíme zbylým máčeným škrobem, přidáme očištěné a na plátky nakrájené žampiony, krátce podušené na tuku a zakápneme tukem, aby se pokrm leskl.
  • 5
    Vše ještě krátce prohřejeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.