Rybí filé nakyselo
40 min.
Ingredience
- 4stroužkyČesnek
- 1kusFeferony
- 1lžičkaKmín drcený
- 1lžíceRýže ochucená bazalka a petržel
- 4lžíceOcet vinný
- 2lžíceMáslo čerstvé
- 1lžíceMouka čočková
- 1špetkaSůl
- 0,25lžičkaHřebíček
- 600gramůFilé rybí
- 0,5lžičkaChilli koření mleté
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
227 kcal
Bílkoviny
64 g
Tuky
9 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
613 mg
Cukr
304 mg
Postup přípravy
- 1Rozpustíme máslo, rozmícháme v něm utřený česnek, nadrobno nasekanou feferonku a petrželku, přidáme všechno koření, čočkovou mouku, ocet, sůl. Vzniklou směsí důkladně potřeme plátky masa a zabalíme je do alobalu.
- 2Vložíme do vyhřáté trouby, pečeme přibližně 15 minut. Poté ihned podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.